Spring naar hoofd-inhoud

Gashaarden

De populariteit van gashaarden of gaskachels blijft maar groeien. Deze gebruiksvriendelijke haarden zijn een waarborg voor uiterst gezellig comfort. Met de elektrische ontsteking met afstandsbediening wek je meteen een aangenaam en constant vuurbeleid van kalmerende vlammen op. Bovendien vermijd je met gas het stockeren van brandstoffen en heb je nooit last van roetaanslag. Met andere woorden: gashaarden zijn uiterst onderhouds- en milieuvriendelijkheid. Wij zijn verdeler van Bellfires, Kalfire, Metalfire, Bodart & Gonay, Boley en Barbas gashaarden.

Benieuwd naar de prijs van een gashaard?

Houthaarden

De charme van een houtkachel werkt nog altijd aanstekelijk. De hogere en natuurlijke vlam creëert een intens warmtegevoel in huis en is een toonbeeld van authenticiteit. In een mum van tijd ontpopt een inbouwhaard met hout zich tot dé sfeerbrenger van jouw woning. Wij verdelen Bellfires, Kalfire, Metalfire, Bodart & Gonay, Barbas, Ruëgg en Stûv houthaarden en houtkachels.

Benieuwd naar de prijs van een houthaard?

Voorzetkachels
op hout

Ook in onze exclusieve lijnen aan voorzetkachels op hout vind je ongetwijfeld uw smaak terug. Wij verdelen Stûv, Raïs en Vermont Castings voorzetkachels op hout.

Benieuwd naar de prijs van een voorzetkachel op hout?

Buitenhaarden

Jouw tuin en terras is het verlengstuk van je woning. Zodra het weer het toelaat wil je zoveel mogelijk buiten leven. Jammer genoeg laat ons Belgisch weertje dat niet altijd toe. Een buitenhaard kan dan zorgen voor een aangenaam en warm terras. Hierdoor kan je veel meer én veel langer genieten van de tuin en het terras. Het buitenseizoen wordt door een buitenhaard aanzienlijk verlengd.

Benieuwd naar de prijs van een buitenhaard?

Vertel
Ons je
wensen.

Wij willen u, uw gezin en uw interieur leren kennen om samen uw ultieme haardbeleving te creëren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing zullen onze interieurarchitecten u begeleiden tijdens de zoektocht naar uw perfecte haard.



Maak een afspraak