Spring naar hoofd-inhoud

Van idee
tot
beleving

Wij willen u, uw gezin en uw interieur leren kennen om samen uw ultieme haardbeleving te creëren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing zullen onze interieurarchitecten u begeleiden tijdens de zoektocht naar uw perfecte haard.

Nadat wij bij u thuis op bezoek zijn geweest, vertalen wij uw ideeën en wensen naar een ontwerp op maat. We nemen ook de afwerking van de haardwand mee in het concept. Deze vormt immers een belangrijk element in uw interieur. Eens wij uw visie volledig kennen, wordt uw haardwand gerealiseerd door onze gepassioneerde vakmannen.

Om deze zijn verdiende vuurdoop te geven, steken wij uw haard samen aan en klinken daarna gezellig op het eerste vuur.

Onze ervaren vakmannen bouwen uw haardwand op de traditionele manier met metsel- en pleisterwerk en gebruiken hiervoor zorgvuldig uitgekozen kwalitatieve materialen. Natuursteen wordt in onze eigen zagerij voorbereid, en naadloos in het project geïntegreerd. Onze medewerkers hebben een passie voor vuur en haarden. Zij geven elke dag opnieuw gestalte aan uw perfect haardmoment.

Competentie, efficiëntie en ervaring vormen de basis van ons groeiend team werknemers. Hun motivatie en professionele mentaliteit maken van ons een bedrijf waarop u kan rekenen.

Bovendien kan men terugblikken op een indrukwekkend palmares van realisaties. Om uw visie te laten vertalen in een uitgevoerd concept zit u goed bij 'De Plancke'. Onze transparante bedrijfsstructuur zorgt ervoor dat u steeds onmiddellijk bij de juiste persoon terecht komt. Bij ons is er geen onnodige drukdoenerij maar een team dat meedenkt in functie van een optimaal resultaat.

Multifunctionaliteit en tijdloosheid kenmerken de visie van ons ontwerpbureau. Bezoek onze toonzalen in Ieper en Kortrijk en ontdek onze verschillende realisaties.

Op zoek naar een open haard of sfeerhaard? Breng een bezoek aan onze toonzalen te Ieper en Kortrijk.