Spring naar hoofd-inhoud

Kalfire Digitale folders

Na de digitale folder voor de E-one en Kalfire Gi staan nu ook de digitale folder voor de gesloten gashaarden G en GP en voor de gesloten houthaarden Kalfire W live!

Lees meer

E-One

Kalfire’s elektrische haarden zijn uitgerust met unieke, innovatieve technieken waardoor het vuur in de haard ultra-realistisch voelt, oogt en klinkt.

Lees meer

Innovatieve smartphone apps

Met Eco Wave & Eco Switch kan je het ritme en de hoogte van de vlammen en de temperatuur van jouw haard zelf instellen via jouw smartphone!

Lees meer

Kalfire

Van design tot techniek, Kalfire probeert alles tot in de kleinste details nauwkeurig af te werken. Met zijn vernieuwende gesloten gashaarden en houthaarden zijn ze sinds 1981 nog steeds vooruitstrevend naar voortdurende verbetering. 

Lees meer

Bellfires gashaarden

Bellfires

Bellfires staat voor sfeer, gemak, comfort & is marktleider in gashaarden. Sinds 1928 worden de haarden in Nederland ontwikkeld & klantspecifiek geproduceerd.

Lees meer

Barbas

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.

Lees meer

Metalfire

Door hun dagelijkse toewijding en goede service schept Metalfire integriteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Lees meer

M-Design

M-Design verzekert betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Onze haarden van M-Design zorgen voor zowel sfeer als warmte in de kamer. Er is een uitgebreide mogelijkheid aan kwalitatieve haarden.

Lees meer

Stûv

Stûv staat voor innovatie en duurzaamheid en is gevestigd in Bois-de-Villers in Namen.

Lees meer

Rüegg

Rüegg staat voor creativiteit, waardering en passie. In 1959 bouwde Walter Rüegg de eerste inzethaard met gesloten stookplaats en vroeg patent aan op dit revolutionaire idee.

Lees meer