Spring naar hoofd-inhoud

Innovatieve smartphone apps

Met Eco Wave & Eco Switch kan je het ritme en de hoogte van de vlammen en de temperatuur van jouw haard zelf instellen via jouw smartphone!

Eco Wave

Op zoek naar een energiezuinige haard waarbij je de vlammen zelf kan instellen? Bij Haarden De Plancke zijn alle haarden voorzien van een Eco Wave systeem. Deze handige tool zorgt ervoor dat je het ritme en de hoogte van het vuur zelf kan regelen via jouw smartphone. Hierdoor kan het verbruik tot 50% verminderd worden. Erg geschikt dus voor passiefwoningen of BEN woningen. Bovendien ziet het vlammenspel er levensecht uit. Eco Wave is de ideale verhouding tussen gezelligheid, rendement en gas verbruik.

Eco Switch

Bij passiefwoningen of BEN woningen wil je ook graag de gezelligheid van een haard ervaren zonder te veel warmteproductie. Als het te warm wordt, kan je met de Eco Switch een of twee branders uitschakelen via jouw smartphone. Hierdoor daalt de temperatuur zonder de hoogte van de vlammen te verliezen. Geniet van een mooi vlammenspel, authentieke gezelligheid en een aangename warmte. De ideale combinatie voor passiefwoningen en BEN woningen.

Bel ons voor meer informatie : 057 20 02 73 (Ieper) of 056 96 02 73 (Kortrijk).